El nostre equip

Col·laborem junts per un món millor

  --   SOBRE NOSALTRES   --

Som un equip de pagesos, estudiants i voluntaris que hem creat un projecte solidari per ajudar a que l'excedent de producte dels cultius del Prat de Llobregat provocat pel COVID-19 arribi a casa vostra. 

 

LA COOPERATIVA AGRÍCOLA DEL PRAT: els agricultors del Prat de Llobregat han vist significativament reduïda la seva capacitat d'accedir al consumidor final de restauració degut al les restriccions de circulació del COVID-19. A l'Abril i fins al 10 de Maig les carxofes acabades de collir del camp agrari estàn en el seu millor moment i una part de la collita es perdrà si el consumidor final no hi té accés.

ESTUDIANTS: un grup d'estudiants universitaris s'han ofert voluntariàment per ajudar als agricultors del Prat de Llobregat a construir la campanya de marketing digital d'aquest projecte.

ESPLAI SANT PERE I SANT PAU: els membres de l'Esplai s'han ofert per entregar les carxofes i poder generar uns ingresos per que els nens i nenes de l'Esplai puguin anar de colònies a l'estiu.

BRITA: empresa especialitzada en optimitzar el sabor i la qualitat de l'aigua de la teva aixeta col·labora en aquest projecte de proximitat i així contribuim tots junts a la iniciativa #yomequedoencasa

ALMARAN: institució impulsora de l'economia social que ofereix serveis logístics a les empreses del sector d'alimentació per tal d'oferir un entorn estable a persones amb necessitats.